Klanten Hendriks Financiële Diensten verhuisd naar Van Campen & Dijkstra

Per 1 april 2024 is de klantportefeuille van Hendriks Financiële Diensten uit Dronryp overgegaan naar Van Campen & Dijkstra. Ook hypotheek- en verzekeringsadviseur Carola de Jong is meeverhuisd.

Overgang

Hendriks Financiële Diensten was jarenlang een bekende naam in Dronryp en omstreken. Vanaf 1 april verdwijnt die naam uit het straatbeeld. De hypotheek- en verzekeringsklanten van Hendriks zijn per die datum verhuisd naar Van Campen & Dijkstra.

Henk Hendriks: “Ik ben blij dat ik mijn bestaande klanten bij Van Campen & Dijkstra kon onderbrengen. Daar blijven ze hen met veel energie en enthousiasme adviseren en ondersteunen. En het mooie is dat mijn collega Carola de Jong ook bij Van Campen & Dijkstra aan de slag is gegaan. Zo verandert er voor de klanten niet heel veel.”

Hendriks Wonen & Advies

Hendriks gaat niet met pensioen. Hij richt zich vanaf nu onder de nieuwe naam Hendriks Wonen & Advies op advies bij de aan- en verkoop van woningen: “Iedereen die hulp nodig heeft bij het aankopen van een woning of juist het verkopen van een huis kan bij mij terecht. Ik begeleid mensen van A tot Z in deze trajecten. En voor financieel advies hieromtrent verwijs ik ze graag door naar Carola en haar collega’s bij Van Campen & Dijkstra.”

Carola de Jong

Het vertrouwde gezicht voor de klanten van Hendriks Financiële Diensten, hypotheek- en verzekeringsadviseur Carola de Jong, heeft ook de overstap gemaakt naar Van Campen & Dijkstra. Carola blijft haar klanten als vanouds bijstaan in hun financiële behoeften.

Carola: “De bedrijfsnaam mag dan wel gewijzigd zijn, maar samen met mijn nieuwe collega’s blijf ik het vaste aanspreekpunt voor de klanten. En de dienstverlening en service blijven hetzelfde. Het motto blijft: het klantbelang staat voorop!”

Carola de Jong

Alles onder één dak

Nieuw voor de voormalige klanten van Hendriks Financiële Diensten is dat zij naast hun hypotheek en verzekeringen ook hun bankzaken kunnen regelen bij Van Campen & Dijkstra. Zowel privé als zakelijk. Want Van Campen & Dijkstra heeft alles onder één dak en is ook zelfstandig adviseur van RegioBank. Zo kan iedereen voor alle financiële vraagstukken terecht bij één partij. Wil jij weten welke vestiging van Van Campen & Dijkstra voor jou het handigst is? Bekijk het hier en neem contact met ons op.

Afspraak maken

Klanten kunnen vanaf nu voor hypotheek- en verzekeringsvragen direct contact opnemen met Carola via telefoonnummer 06-57268106 of per e-mail via carola@vancampendijkstra.nl. Voor wie dat wil, blijft het mogelijk om afspraken te maken op het kantoor in Dronryp.

Vragen?

Was jij klant bij Hendriks Financiële Diensten en wil je in contact komen met Carola of een van haar collega’s? Dat kan natuurlijk. Klik op onderstaande button voor de contactgegevens.

Heb jij ook een klantenportefeuille ter overname? Neem dan contact op met Job Steenland.

  • 10 april 2024
  • 2 min leestijd
  • Algemeen

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Adisa
Adisa Terzic-Huremovic

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant