Samenwerking met Sierd Moll Makelaars

Als ondernemer in Gorredijk kennen Sierd Moll en Job Steenland, directeur van Van Campen & Dijkstra elkaar al jaren. Beiden zijn ze betrokken bij de regio. Daarom was het niet meer dan logisch dat er een samenwerking tussen Sierd Moll Makelaars en Van Campen & Dijkstra kwam.

Lokaal hypotheekadvies

Sierd Moll: “Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten kunnen doorverwijzen naar een betrouwbare én lokale partij voor hun hypotheek of ander financieel advies. Zo kwamen we al snel bij Van Campen & Dijkstra RegioBank Gorredijk terecht. Als een kijker een woning bij ons gezien heeft, wil hij natuurlijk graag zo snel mogelijk weten of hij deze kan kopen.” Job Steenland vult aan: “Bij ons kan er binnen 24 uur al een afspraak ingepland worden met een van onze hypotheekadviseurs. Op ons kantoor of bij de klant thuis aan de keukentafel. Doordat we werken met vaste lokale adviseurs, krijg je als klant een vast aanspreekpunt, waarmee je snel kunt schakelen. Bovendien is het eerste hypotheekgesprek altijd gratis. En natuurlijk kun je altijd binnenlopen als je vragen hebt.” zegt Job. “Laagdrempelig, dat is waar wij voor staan, net als Sierd Moll.”

Kijken, binnenlopen en dan kopen

Sinds begin 2023 is de etalage met het woningaanbod van Sierd Moll Makelaars te vinden in het pand van Van Campen & Dijkstra op de hoek van de Hoofdstraat en de Brouwerswal in Gorredijk. Sierd zegt: “We waren op zoek naar een nieuwe plek waar we ons in het centrum van Gorredijk konden laten zien. En hier loopt altijd veel publiek langs.” “Dat merken onze medewerkers!” zegt Job Steenland. “Veel mensen blijven even staan om te kijken wat er te koop is. En het mooie is: als hun droomhuis er tussen staat, kunnen ze direct bij ons binnenlopen voor een hypotheekgesprek.”

Verzekeringen

Naast hypotheekadvies kunnen mensen ook direct hun verzekeringen regelen bij Van Campen & Dijkstra. “Bij ons vind je alles onder één dak: hypotheken, verzekeringen en bankzaken.” zegt Job. “Wel zo makkelijk, want zo hoef je maar bij 1 partij aan te kloppen voor je financiële zaken.”

RegioBank

Want ook voor het regelen van je bankzaken ben je bij Van Campen & Dijkstra aan het juiste adres. “Als zelfstandig adviseur van RegioBank zijn wij de enige bank die nog een vestiging heeft in de gemeente Opsterland.” vertelt Job. “Wij zijn de buurtzame bank en dat laten we zien door letterlijk aanwezig te zijn in de buurt, maar ook door ons in te zetten voor een leefbare buurt. Soms krijg ik de vraag: alle andere banken zijn al weg, hoe lang blijven jullie nog? Het antwoord op die vraag? Wij blijven gewoon!”

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies? Maak een afspraak bij onze RegioBankmedewerkers of hypotheekadviseurs. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt, dus kom snel langs. 

  • 2 oktober 2023
  • 2 min leestijd
  • Algemeen,Hypotheken

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Timothy
Timothy Hiemstra

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant