Samenwerking met Söderberg & Partners

Hartstikke trots zijn wij om te vermelden dat wij sinds kort samenwerken met Söderberg & Partners. Een mooie stap om er in de toekomst nog iets mooiers van te maken! Voor ons staat dit jaar in het teken van de samenwerking met Centraal Volmachtbedrijf B.V. en Söderberg & Partners Nederland waarmee wij een nog betere dienstverlening kunnen neerzetten voor onze klanten. Het volgende bericht verscheen hierover in de pers.

Söderberg & Partners door van Campen & Dijkstra dichterbij landelijke dekking

Söderberg & Partners ziet mooie kansen in een samenwerking met Van Campen & Dijkstra (VCD). Het uitgebreide netwerk en het daarbij behorende volmacht model van het van origine Zweedse concern zorgt voor een toekomstbestendige groei van de VCD-kantoren.

Söderberg & Partners, de Scandinavische marktleider in pensioenadvies en zakelijke verzekeringen, kondigt een nieuw partnership aan met het in Friesland gesitueerde van Campen & Dijkstra, dat haar pijlen voornamelijk richt op verzekeren, RegioBank en hypotheekadvies. Söderberg & Partners neemt (onder voorbehoud van goedkeuring AFM) een belang in van Campen & Dijkstra en het op te richten co-volmacht bedrijf dat in 2021 operationeel zal zijn.

Strategische koers leidt tot groei en ontwikkeling

Roland Goldman, CEO van Söderberg & Partners Netherlands, ziet hoe het netwerk van partnerorganisaties groeit en is verheugd dat er nu ook een grote speler met gelijke belangen in Friesland aansluit in de vorm van Van Campen & Dijkstra. Het bedrijf dat in 2020 nog door VVP als het klantvriendelijkste assurantiekantoor van Friesland werd bekroond. 2021 staat in het teken van een aantal overnames voor VCD en tevens de opbouw van het volmachtbedrijf.

‘’Vanaf de eerste kennismaking was er een duidelijke klik, onze ideeën over het onderhouden en opbouwen van goede bestendige bedrijfsvoering met veel focus op de klant en de bediening komen heel erg overeen. De organisatie past daarnaast bijzonder goed bij onze visie op verjonging en ontwikkeling. Zo vind je bij van Campen & Dijkstra een mooie combinatie van jonge enthousiaste medewerkers en zeer ervaren collega’s.’’ Vertelt Roland Goldman.

Van Campen & Dijkstra start co-volmacht

Job Steenland, eigenaar van Campen & Dijkstra, ziet veel kansen in een samenwerking met Söderberg & Partners en is blij een partner gevonden te hebben die uitstekend aansluit bij de organisatie en haar doelen. VCD is door de jaren heen flink gegroeid door een strategie van autonome groei, ontwikkeling en overnames van lokale portefeuilles. In 2021 voegt VCD daar, mede door de toetreding van S&P als aandeelhouder, een volmachtbedrijf aan toe. Het nieuwe volmachtbedrijf binnen het model van CVB, ook een S&P participatie, wordt op dit moment ingericht met als doel om deze medio 2021 operationeel te hebben. Alles met als doel om een mooi en solide basis, met de kracht en ondersteuning van Söderberg & Partners, klaar te zetten voor de toekomst.

’’Een andere reden voor het toetreden is de groep van partnerbedrijven van Söderberg & Partners. Stuk voor stuk zijn dat mooie bedrijven met een enorme wil en drang om er in de toekomst iets nóg mooiers van te maken. Het is een inspirerende groep die elkaar stimuleert en versterkt, dat voelt heel bestendig. Het zal ons uitdagen om het beste te leveren, ik kijk daar enorm naar uit.’’ Vertelt Job Steenland.

Landelijke dekking komt in zicht

Met deze samenwerking ziet Söderberg & Partners haar netwerk in Nederland uitbreiden naar de provincie Friesland. Dit zorgt voor een stevige positie in het Noorden van Nederland en biedt daarnaast ook weer kansen voor alle andere partners uit het netwerk die van Campen & Dijkstra voorgegaan zijn. Met de regelmaat van het aanhaken van nieuwe partners verloopt de expansie in Nederland voortvarend voor de Scandinavische marktleider.

Bron: Söderberg & Partners (2021)

  • 19 april 2021
  • 3 min leestijd
  • Algemeen

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Adisa
Adisa Terzic-Huremovic

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant