Snijder Persoonlijk op Terschelling wordt Van Campen & Dijkstra

Een nieuwe vestiging van Van Campen & Dijkstra in Hoorn-Terschelling door de overname van Assurantiekantoor Snijder Persoonlijk. Sinds 1 april 2022 verhuizen niet alleen de klanten naar Van Campen & Dijkstra, ook de vaste contactpersonen gaan mee. Bekende gezichten op het bekende adres aan de Dorpsstraat 10 in Hoorn, onder een nieuwe bedrijfsnaam.

Per 1 april 2022 draagt Berend Snijder zijn bedrijf Assurantiekantoor Snijder Persoonlijk over aan Van Campen & Dijkstra. Voor Van Campen & Dijkstra is dit de negende vestiging in de noordelijke regio. Niet alleen de particuliere en zakelijke relaties, ook de vaste personeelsleden Ingrid Brouwer en Martin Vallinga verhuizen mee. Zo hebben de Terschellingse klanten contact met de voor hen bekende gezichten en kunnen zij het bekende adres aan de Dorpsstraat 10 in Hoorn op Terschelling blijven bezoeken.

Tijd om een stap terug te doen

“Na bijna 40 jaar Assurantiekantoor Snijder Persoonlijk te hebben gerund, vind ik het tijd om hier afstand van te nemen”, zegt Berend Snijder. Bij Assurantiekantoor Snijder Persoonlijk hebben zij altijd veel waarde gehecht aan het persoonlijk contact met de klanten. Deze visie delen wij bij Van Campen & Dijkstra volledig. Op die manier is het mogelijk om in alle rust de persoonlijke situatie te bekijken en ideeën daarover op elkaar af te stemmen. “Al langer is er een bestaande samenwerking tussen Assurantiekantoor Snijder Persoonlijk en Van Campen & Dijkstra. Dit alles heeft geleid tot de keuze om onze klantenportefeuille over te dragen aan Job Steenland en zijn team bij Van Campen & Dijkstra.”

Persoonlijk blijft het, met aanvullende klantvoordelen

Voor de klant verandert er eigenlijk niet veel, want persoonlijk blijft het contact met de klant nog steeds. Alleen de nieuwe bedrijfsnaam wordt overal doorgevoerd op Terschelling. Zoals op de gevel van het kantoorpand, vanaf volgende week rijdt er ook een bedrijfswagen met onze logo’s op het Waddeneiland rond en ontvangen klanten toekomstige correspondentie over verzekeringen vanuit Van Campen & Dijkstra. Een voordeel is dat de klanten nu ook gebruik kunnen maken van de uitbreiding in de dienstverlening middels RegioBank producten en onafhankelijk hypotheekadvies. En de mogelijkheid tot een scherper en passender aanbod met de dienstverleningsservice. Zowel privé als zakelijk. Zo kan iedereen voor alle financiële kwesties terecht bij één partij die alles onder één dak heeft. En dat is waar Van Campen & Dijkstra voor staat, de persoonlijke financieel adviseur in de buurt.

Uitbreiding van het aantal vestigingen

“Wij zijn super trots met deze vestiging op dit mooie Waddeneiland en dat Assurantiekantoor Snijder Persoonlijk zijn volledige klantenportefeuille aan ons toevertrouwt. Doordat Berend nog een tijdje bij ons blijft, zorgen we er samen voor dat de overdracht zo goed mogelijk verloopt”, aldus Job Steenland, directeur eigenaar van Van Campen & Dijkstra.

Vragen?

Bent u klant van Snijder Persoonlijk en wilt u in contact komen met uw vaste contactpersonen? U kunt hen bereiken op het bekende telefoonnummer 0562-448009 of stuur een email naar berend@vancampendijkstra.nl, ingrid@vancampendijkstra.nl of martin@vancampendijkstra.nl. Uiteraard kunt u ook het kantoor bezoeken, waar de koffie altijd klaar staat.

Heeft u ook een klantenportefeuille ter overname? Neem dan contact op met Job Steenland.

  • 1 april 2022
  • 3 min leestijd
  • Algemeen

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Adisa
Adisa Terzic-Huremovic

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant