Wat wens jij voor jouw buurt?

Gezelligheid, samenzijn en naar elkaar omkijken, dát is waar het tijdens de feestdagen om draait. Wij dragen ons steentje bij door te bouwen aan een fijne buurt. En dat doen we graag samen met jou. Deel daarom jouw buurtwens met ons, dan worden die mogelijk in samenwerking met de RegioBank in 2022 vervuld!

Samen voor een fijne buurt

Bij onze Van Campen & Dijkstra vestigingen in Gorredijk, Grou, Harlingen, Sneek en Steenwijk, die ook Zelfstandig Adviseur van de RegioBank zijn, zetten wij ons in voor een fijne en leefbare buurt en doen wij mee aan de Buurtwensen actie van de RegioBank. Waar kun je aan denken bij een buurtwens? Een opknapbeurt voor het buurthuis, een fijne speeltuin in de buurt, een duofiets voor de minder mobiele buurtbewoners. Stuk voor stuk buurtwensen die dankzij de hulp en inzet van buurtbewoners, RegioBank, de Zelfstandig Adviseurs en partners uit kunnen komen.

Geef jouw buurtwens aan ons door

Heb je ook een wens voor jouw buurt? Loop langs bij onze vestigingen en schrijf de wens op de wenskaart die daar klaar ligt. Ondanks de tijdelijke lockdownmaatregelen zijn deze vestigingen gewoon open (alleen in Gorredijk momenteel op afspraak). Laat jouw wens bij ons achter en wie weet laat RegioBank komend jaar jouw wens in vervulling gaan via de programma’s ‘Samen voor de buurt’ of via het ‘VoordeBuurt Fonds’. De actieperiode geldt tot en met 31 januari 2022.

Waarom wij ons inzetten voor een leefbare buurt

Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijker dan ooit. RegioBank speelt al meer dan 100 jaar een verbindende rol in de buurt. Wij als Zelfstandig Adviseurs van de RegioBank werken hier graag aan mee en dit past ook bij de visie van Van Campen & Dijkstra. Zo stimuleren wij samen de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

Kijk op regiobank.nl/buurtwens voor meer informatie en de actievoorwaarden.

Loop langs en vul de wenskaart in

De locaties waar je de wenskaarten kunt vinden zijn onze vestigingen in Gorredijk (Brouwerswal 1), Grou (Parkstraat 7), Harlingen (Voorstraat 94), Sneek (Singel 48) en Steenwijk (Kornputsingel 54). Bekijk hier onze overige contactgegevens. Ook als je geen klant bent bij de RegioBank, kan je mee doen aan deze leuke buurtactie.

Bron: RegioBank

  • 22 december 2021
  • 2 min leestijd
  • Bankzaken

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Dinie Visser
Dinie Visser

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant