Van Campen & Dijkstra gaat partnership aan met sc Heerenveen

sc Heerenveen heeft Van Campen & Dijkstra verwelkomd als nieuwe sponsor. “Ik ben de afgelopen jaren met enige regelmaat in het Abe Lenstra stadion geweest, daar heb ik altijd van genoten”, vertelt directeur Job Steenland, die al sinds zijn jeugd in Heerenveen woont. “Met klanten of mijn kinderen, het is altijd even bijzonder. Veel van onze collega’s zijn ieder weekend al te vinden in het Abe Lenstra stadion, hoog tijd om dat ook samen met klanten te gaan doen.”

Partnership

Steenland is trots dat het sponsorschap inmiddels een feit is. “We zijn een van origine Fries bedrijf met veel Friese collega’s en veel klanten in de provincie. Van Campen & Dijkstra heeft inmiddels twaalf vestigingen, waarvan er negen in Friesland staan. sc Heerenveen ademt net als wij de Friese cultuur. Wij staan graag dicht bij onze klanten en daar past aanwezig zijn bij dé Eredivisieclub in de regio ook bij. Door het partnership aan te gaan, versterken we onze Friese roots en dat voelt goed.”

Band versterken

Van Campen & Dijkstra helpt zowel particulieren als bedrijven met verzekeringen, bankzaken en hypotheken. Job: “Van Campen & Dijkstra heeft een groot bestand aan zakelijke relaties die wij dagelijks voorzien van professioneel advies en beheer over hun verzekeringsportefeuille. Ons team van adviseurs en relatiebeheerders zal de wedstrijden vaak bezoeken. Soms met klanten, soms met elkaar als teamuitje. Op deze manier kunnen we de band met onze klanten of onderling binnen het team op een leuke manier versterken.”

Personeelsbijeenkomst

“Ieder jaar organiseren we voor de zomervakantie een halfjaarbijeenkomst om al onze medewerkers bij te praten over het reilen en zeilen van het bedrijf. Met inmiddels zo’n 70 medewerkers is het niet meer mogelijk dit op ons hoofdkantoor te doen. En omdat deze bijeenkomst samen viel met de bezegeling van het partnership, besloten we de avond in het Abe Lenstra stadion te houden.” vertelt Job. “En zo konden we ook direct een mooie groepsfoto laten maken waarop bijna alle collega’s staan.”

© Mustafa Gumussu

  • 7 augustus 2023
  • 2 min leestijd
  • Algemeen,Zakelijk

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Adisa
Adisa Terzic-Huremovic

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant