Job Steenland gekozen als bestuurslid van VRA

In de VRA ledenvergadering van 10 februari jl. is Job Steenland, onze directeur en eigenaar, gekozen als lid van het bestuur. Hij gaat zijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van RegioBank en de belangenbehartiging als vereniging richting RegioBank als franchisegever.

Directeur en eigenaar Job Steenland is op 10 februari jl. bij de bijzondere Algemene Ledenvergadering van Verenigde RegioBank Adviseurs (VRA) gekozen en per direct benoemd tot lid van het bestuur. Dit nadat er vacatures in het bestuur van de vereniging waren ontstaan. Hiermee gaat hij tijdens zijn zittingstermijn de gezamenlijke belangen behartigen van alle Zelfstandig Adviseurs van RegioBank. Job Steenland is franchisenemer en medevennoot van onze 5 RegioBank vestigingen in het mooie Noorden, zoals in Gorredijk, Grou, Harlingen, Sneek en Steenwijk. En dit aantal wordt medio dit jaar uitgebreid met de overname van de RegioBank vestiging in Burgum.

Verenigde RegioBank Adviseurs

De VRA is een vereniging van natuurlijke- of rechtspersonen die door RegioBank (of haar rechtsopvolgers) zijn benoemd tot franchisenemer. De VRA heeft als kerntaken: informeren, ondersteunen en belangen behartigen van RegioBank kantoren. Het bestuur van de VRA bestaat vanaf nu uit Jean-Paul Ligthart, Jaap de Bruijn (De Bruijn Adviesgroep, Woerden), Eliana van der Jagt-Kalverda (Financieel Advies IJmond, Heemskerk), Joke Scheffers-Vermeer (Veldsink-Veerman Advies, Zevenhuizen), Job Steenland (Van Campen & Dijkstra, Gorredijk), Johan Steenge (Zelfstandig adviseur RegioBank, Emmen) en Jeanet Hartevelt-van Tol (Van der Meer Adviesgroep, Roelofarendsveen).

Benoeming

“Een hele eer dat ik benoemd ben door de leden van de VRA. De verantwoordelijkheid neem ik ook graag op mij”, aldus Job Steenland. “Ik ga letten op de rol van het ondernemerschap binnen de franchise constructie. RegioBank heeft een uniek netwerk van 530 ondernemers en daar schuilt een ongekende kracht. Alle leden kunnen erop rekenen dat ik een grote promoter zal zijn van die unieke kracht.”

  • 21 februari 2022
  • 1 min leestijd
  • Bankzaken

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Dinie Visser
Dinie Visser

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant