Klantverhaal van Egbert

De meeste mensen weten wel dat je bij Van Campen & Dijkstra terecht kunt voor je privé verzekeringen, hypotheek of bankzaken. Maar wij staan ook klaar voor ondernemers. Een van onze zakelijke klanten is Egbert van der Kooi.

Slechts 22 jaar oud en al eigen baas. Egbert van der Kooi uit Damwâld geeft het toe: het was een gok om als ZZP’er aan de slag te gaan. Maar tot nu toe is hij blij dat hij deze stap gezet heeft. Met zijn eenmanszaak E. van der Kooi Allround Dienstverlening is hij momenteel aan het werk in de infratechniek. Hij legt glasvezel aan voor snelle internetverbindingen. “Glasvezel is booming business op dit moment. Overal in het land zijn ze hiermee bezig, ook in het noorden. Werk genoeg de komende tijd dus!” zegt hij. Dankzij Egberts expertise kunnen de collega’s van Van Campen & Dijkstra Burgum straks in het nieuwe pand aan het Van Sminiaplein ook werken met supersnel internet. “Ja, ik heb toevallig van de week net de glasvezel aangelegd in jullie nieuwe pand!”

Verzekeringen

Egbert was privé al klant bij Van Campen & Dijkstra in Burgum. “Mijn ouders hadden hun verzekeringen geregeld via Ben Flootman. Het was niet meer dan logisch dat ik mijn verzekeringen daar ook ging regelen. Het was daar altijd al goed, dus dan is de keuze snel gemaakt.”

Lekker sleutelen

Egbert is een ‘sleutelaar’: hij heeft een auto, een crossmotor, een trekker, een bootje. Hij vindt het mooi om daaraan te klussen. Maar zijn ouders vonden het op een gegeven moment wel genoeg. “Ik woon nog thuis. Dus al die spullen stonden natuurlijk bij mijn ouders in de schuur en op het erf. Daar waren ze op den duur wel klaar mee.”

Loods

En dat viel samen met het feit dat Egbert ook plek zocht voor het materieel van zijn bedrijf. Gereedschap, maar ook een kraantje waarmee hij sleuven graaft voor de kabels. Hij zag een bedrijfsunit in Dokkum waar hij wel belang bij had. Voor de financiering ervan klopte hij bij zakelijk adviseur Ype de Haan aan. “Ype heeft geregeld dat ik de loods kon kopen. Ik ben heel blij dat hij me daarbij geholpen heeft.” Bij andere banken weet je vaak niet wie je contactpersoon is. Bij Van Campen & Dijkstra weet je dat wel. “Ik heb Ypes mobiele nummer en kan hem altijd bellen als ik vragen heb. Zo heb ik een keer een auto gekocht in het weekend. Ik heb Ype geappt en hij zorgde ervoor dat de auto in de verzekering werd gezet. Top toch?”

Uitbreiding?

Een paar weken geleden was het zover en konden de handtekeningen worden gezet bij de notaris voor de aankoop van de loods in Dokkum. “Ik ben er echt heel blij mee dat de financiering via RegioBank geregeld kon worden. En wie weet klop ik binnenkort wel weer aan bij Ype, want deze unit staat al bijna vol, dus tijd voor een tweede!” lacht Egbert.

Ook overstappen als ondernemer?

Ben jij net als Egbert ondernemer en wil je ook je bankzaken en verzekeringen regelen bij jou in de buurt met een vaste contactpersoon? Of wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor een zakelijke financiering? Kom dan langs bij één van onze vestigingen. In Burgum is Ype onze zakelijk adviseur, maar ook op de andere vestigingen helpen onze adviseurs je graag verder met je onderneming.

  • 25 september 2023
  • 3 min leestijd
  • Zakelijk

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Pieter Nauta
Pieter Nauta

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant